Varmt välkommen till byrån, Karoline!

Varmt välkommen till byrån, Karoline!

31 augusti 2021 | Aspekta

Vem är Karoline Matilde Bruun?
Jag heter Karoline och bor i Köpenhamn där jag också har studerat marknadsföring och strategisk kommunikation på Copenhagen Business School. Under min studietid var jag utbytesstudent och spenderade en termin på University Dauphine i Paris, vilket har gjort mig till en sann frankofil. 

Min arbetslivserfarenhet inom kommunikation grundar sig på ett tidigare jobb på PR-byrån Kreab Copenhagen, där jag arbetade med finansiell kommunikation, public relations och strategisk kommunikation. Jag har under de senaste åren även varit knuten till tankesmedjan The Observatory on Corporate Reputation, där jag bland annat har varit delaktig i att organisera konferenser inom corporate affairs för kommunikationschefer i New York, samt arbetat med research och konceptutveckling.  

Vad ska du göra på Aspekta?
Som kommunikationsrådgivare på Aspekta är mitt fokus att hjälpa kunder med intressen i Danmark samt jobba med affärsutveckling på den danska marknaden, då en styrka är att jag är tvåspråkig och behärskar såväl svenska som danska. Därutöver ser jag fram emot att jobba med olika typer av kunduppdrag inom strategisk kommunikation. 

Vad fick dig att välja Aspekta? 
Aspekta som PR-och kommunikationsbyrå är ledande i Öresundsregionen. Eftersom jag känner en stark tillhörighet till både Sverige och Danmark, så känns det väldigt naturligt för mig att välja Aspekta. Dessutom har Aspekta några av Sveriges duktigaste kommunikatörer och en väldigt stor och intressant kundportfölj.