Varmt välkommen till byrån, Karoline!

Varmt välkommen till byrån, Karoline!

31 augusti 2021 | Aspekta

Vem är Karoline Matilde Bruun?
Jag heter Karoline och bor i Köpenhamn där jag också har studerat marknadsföring och strategisk kommunikation på Copenhagen Business School. Under min studietid var jag utbytesstudent och spenderade en termin på University Dauphine i Paris, vilket har gjort mig till en sann frankofil. 

Min arbetslivserfarenhet inom kommunikation grundar sig på ett tidigare jobb på PR-byrån Kreab Copenhagen, där jag arbetade med finansiell kommunikation, public relations och strategisk kommunikation. Jag har under de senaste åren även varit knuten till tankesmedjan The Observatory on Corporate Reputation, där jag bland annat har varit delaktig i att organisera konferenser inom corporate affairs för kommunikationschefer i New York, samt arbetat med research och konceptutveckling.  

Vad ska du göra på Aspekta?
Som kommunikationsrådgivare på Aspekta är mitt fokus att hjälpa kunder med intressen i Danmark samt jobba med affärsutveckling på den danska marknaden, då en styrka är att jag är tvåspråkig och behärskar såväl svenska som danska. Därutöver ser jag fram emot att jobba med olika typer av kunduppdrag inom strategisk kommunikation. 

Vad fick dig att välja Aspekta? 
Aspekta som PR-och kommunikationsbyrå är ledande i Öresundsregionen. Eftersom jag känner en stark tillhörighet till både Sverige och Danmark, så känns det väldigt naturligt för mig att välja Aspekta. Dessutom har Aspekta några av Sveriges duktigaste kommunikatörer och en väldigt stor och intressant kundportfölj.

Relaterade inlägg

Är du vår nästa stjärna?

Är du vår nästa stjärna?

Aspekta söker juniorkonsult   Vi söker dig som nyligen avslutat dina akademiska studier och som vill ge dig ut i arbetslivet och ta dig an rollen som juniorkonsult på en växande PR-byrå. Du bör vara en nyfiken och kreativ person som gärna arbetar i team, och som...

läs mer
Välkommen Thea Axelsson, Aspektas nya praktikant!

Välkommen Thea Axelsson, Aspektas nya praktikant!

  Vem är Thea Axelsson? Mitt namn är Thea Axelsson och jag studerar medie- och kommunikationsvetenskapliga programmet på Jönköping University, med inriktning marknadskommunikation. Jag tar examen till sommaren och avslutar med verksamhetsförlagd utbildning här på...

läs mer