Varmt välkommen till Aspekta, Lukas!

Varmt välkommen till Aspekta, Lukas!

14 september 2022 | Aspekta

Vem är Lukas Prabert?
I våras tog jag en masterexamen i politisk kommunikation vilket har givit en spets till min utbildning i medie- och kommunikationsvetenskap. Mina fem år på universitetet har utöver media och kommunikation främst präglats av strategi, innovation och hållbarhet. Utöver min kommunikationsutbildning har jag flera års erfarenhet som kock på olika restauranger i Skåne. Matlagning har inte enbart varit mitt arbete utan är också ett av mina stora intressen.

Varför sökte du till Aspekta?
Möjligheten att få arbeta med intressanta kunder och uppdrag var anledningen till att jag sökte mig hit. Att många av mina nya kollegor har arbetat på Aspekta i flera år och stannar kvar, tyder för mig på en byrå som erbjuder stora möjligheter att utvecklas och en bra arbetsmiljö. Att Aspekta dessutom är södra Sveriges ledande PR-byrå och hemmahörande i Malmö var också bidragande till att jag sökte mig hit.

Vad gör du helst en ledig dag?
De härligaste lediga dagarna är de dagar när jag lyckas göra mycket olika saker. Äta en stor frukost, fixa hemma, se Malmö FF spela, träffa vänner, äta en god lunch, dricka en kaffe på stan, träffa familjen och slutligen avsluta med en middag på restaurang eller laga något gott hemma. Det finns förvisso en aktivitet som jag allra helst hade spenderat en ledig dag med att göra och det är att åka skidor. Det kan jag drömma om även på den varmaste sommardagen.