Varmt välkommen till Aspekta, Hanna!

Varmt välkommen till Aspekta, Hanna!

20 juni 2024 | Aspekta

Hanna Hejde Svedman är ny konsult på Aspekta med fokus på Finansiell kommunikation och IR. Vi har ställt några frågor till Hanna för att lära känna henne bättre.

Hej Hanna, välkommen till Aspekta! Vad var det som lockade dig till oss?

Stort tack! Det känns jättekul att bli en del av Aspekta och få möjligheten att fortsätta arbeta i rollen som konsult.

Aspekta lockade mig framför allt genom byråns kompetensvariation och förmåga att kombinera kreativitet, engagemang och professionalism. Dessutom är det en stor bonus att få arbeta med Aspektas team bestående av drivna och kompetenta människor.

Vad har du jobbat med tidigare?

Jag har främst arbetat med aktiemarknadskommunikation i rollen som projektledare, strateg och rådgivare. Primärt vid börsintroduktioner och transaktioner samt vid produktion av års- och hållbarhetsrapporter.

Jag kommer senast från arbete som konsult i eget bolag. Innan dess jobbade jag som konsult inom Spotlight Group-koncernen på kommunikationsbyrån Shark Communication och dessförinnan på Sedermera Corporate Finance.

Vad tror du blir ditt största bidrag till Aspektas kunder?

Mina erfarenheter från noteringar, transaktioner, finansiell kommunikation och IR har gett mig verktygen att hjälpa bolag att hantera de utmaningar som finns på kapitalmarknaden när det kommer till kommunikation.

Utöver att underlätta kundernas ”IR-vardag” vill jag så klart bidra med kreativa och nytänkande inslag som stärker kundernas finansiella varumärke och förtroende på marknaden.