Varmt välkommen Märta – Aspektas nya praktikant!

Varmt välkommen Märta – Aspektas nya praktikant!

12 september 2023 | Aspekta

Vem är Märta Söderberg?
Jag går femte terminen på kandidatprogrammet i Strategisk kommunikation och digitala medier vid Lunds universitet. Jag är uppvuxen i Lund och bor numera i Malmö. Tidigare arbetslivserfarenheter väckte mitt intresse för olika sorters kommunikation vilket ledde mig till att söka arbetsmöjligheter inom området. Det resulterade i att jag slutligen fastnade för strategisk kommunikation.

Varför sökte du dig till Aspekta?
Eftersom jag finner den strategiska delen av kommunikation väldigt intressant började jag söka efter inspirerande praktikplatser med det i åtanke. Det var där jag kom i kontakt med Aspekta vars spetskompetens inom en rad olika kommunikationsområden ger mig utmärkta möjligheter att utforska kommunikationsbranschen. Jag ser framemot en spännande och lärorik tid här på Aspekta!

Vad gör du helst en ledig dag?
En ledig dag startar jag gärna i lugnt tempo med en kopp kaffe och en långfrukost. Efter det tar jag mig ut för ett träningspass eller allra helst ett spinningpass. Vid fint väder fortsätter jag sedan dagen med en runda på stan, sätter mig på ett café eller tar mig ut till havet. Framåt kvällen möter jag gärna upp vänner för att umgås över ett glas bubbel och en trevlig middag.