Varmt välkommen Erik – Aspektas nya praktikant!

Varmt välkommen Erik – Aspektas nya praktikant!

17 april 2023 | Aspekta

Vem är Erik Wikermark?

Mitt namn är Erik och jag är inne på andra året på min kandidatutbildning i strategisk kommunikation vid Lunds universitet. Dessförinnan spenderade jag några år på att njuta av den postgymnasiala friheten med småjobb, resor och allt vad det innebar. Efter några kortare anställningar som teknisk skribent, reporter och copywriter fann jag intresset för den strategiska biten av kommunikation. Detta har i sin tur tagit mig till Aspekta – i den ytterst spännande och inspirerande rollen som praktikant!

Varför sökte du dig till Aspekta? 

Redan när jag hoppade på mina studier hade jag lokaliserat Aspekta som en attraktiv arbetsgivare. Aspekta prickar i många av de boxar som från första början väckte mitt intresse för strategisk kommunikation. Byråns breda kompetensportfölj ger mig möjligheten att bekanta mig med kommunikation i alla dess former samtidigt som jag får chansen att vidareutveckla mitt intresse för Public Affairs, PR och varumärkesbyggande.

Vad gör du helst en ledig dag?

Jag inleder gärna dagen i slowmotion framför köksbordet med en kopp kaffe, Sydsvenskan och en bra bok. Därefter stryker jag gärna längs Malmös gator, unnar mig en bastu eller drar ut på en löprunda. Om jag har tur nog och det är sommartemperatur rensas alla planer till förmån för bad och sol, gärna i Västra hamnen. Framåt eftermiddag- kväll sluter jag gärna upp med ett par vänner, dricker ett glas vin och lagar något gott.