Välkommen Thea Axelsson, Aspektas nya praktikant!

Välkommen Thea Axelsson, Aspektas nya praktikant!

1 april 2022 | Aspekta

 

Vem är Thea Axelsson?
Mitt namn är Thea Axelsson och jag studerar medie- och kommunikationsvetenskapliga programmet på Jönköping University, med inriktning marknadskommunikation. Jag tar examen till sommaren och avslutar med verksamhetsförlagd utbildning här på Aspekta. Jag föddes i Jönköping men är uppvuxen i Klagshamn, strax utanför Malmö. Där bodde jag tillsammans med min familj, innan jag bestämde mig för att flytta tillbaka till Jönköping för nya äventyr.

Varför sökte du dig till Aspekta? 
Jag hade hört positiva saker om Aspekta och blev tipsad av en kompis om att Aspekta löpande engagerar praktikanter i arbetet. Byråns inriktning mot strategisk kommunikation är spännande. Det ger mig en bra möjlighet att lära känna branschen som jag idag studerar. Aspekta är en bra matchning mot min utbildning och ett bra sätt för mig att vidareutveckla mina kunskaper inom kommunikation. 

Vad får du jobba med på Aspekta?
På Aspekta får jag vara delaktig i en mängd olika projekt inom ett flertal branscher. Jag lär mig olika kommunikationsrelaterade arbetsuppgifter, exempelvis omvärldsanalys, skriva pressmeddelanden och att göra research till hållbarhetsrapporter. Jag får ta mig an varierande uppgifter och jag arbetar även med Aspektas interna utvecklingsprojekt. 

Vad gör du helst en ledig dag?
Jag har ett stort fotbollsintresse och är därmed glad över att vara tillbaka i Malmö, så att jag kan kolla när Malmö FF spelar. Annars brukar jag spendera mycket tid tillsammans med familj och vänner och avnjuta en god kopp kaffe i solen.