Lär känna Hanna, Aspektas praktikant hösten 2022! 

Lär känna Hanna, Aspektas praktikant hösten 2022! 

27 september 2022 | Aspekta, Okategoriserad

Vem är Hanna Agering Wiahl?
Mitt namn är Hanna och jag påbörjar min femte termin på det Beteendevetenskapliga kandidatprogrammet. Jag kommer från Helsingborg, men har bott i Lund sedan utbildningens start. Min praktik pågår under 16 veckor och därmed kommer jag att befinna mig hos Aspekta fram till jul, vilket jag ser mycket fram emot!

Varför sökte du dig till Aspekta?
Jag har under en längre tid haft ett intresse för kommunikation, människor och att skriva. Under våren var jag aktiv i Lundakarnevalen och jobbade med den externa kommunikationen, där fick jag upp ett större intresse för ämnet. Aspekta kändes som det perfekta valet, då strategisk kommunikation är något som jag tror att jag vill arbeta med i framtiden. Mina uppgifter är varierande och jag kommer att få testa på många olika delar, vilket känns väldigt förmånligt.

Vad gör du helst en ledig dag?
En ledig dag börjar jag helst med en lite längre frukost eller brunch, antingen till en bra tv-serie eller med trevligt sällskap. Under dagen har jag gärna picknik i en park, sätter mig på ett café eller går en runda på stan. Avslutar dagen med att besöka en nation eller laga en god middag hemma tillsammans med vänner eller familj.