Aspekta är stolt partnerföretag till F1RST Summer Camp

Aspekta är stolt partnerföretag till F1RST Summer Camp

25 april 2024 | Aspekta

Det är Sveriges unga talanger som kommer att utveckla morgondagens näringsliv och samhälle. Därför är det viktigt att alla unga, oavsett bakgrund och uppväxt, får en ärlig chans att sikta stort och uppfylla sina drömmar. 

”Vi på Aspekta är väldigt stolta över att vara partnerföretag till F1RST Summer Camp som för första gången arrangeras i Malmö av F1RST Handelshögskolan i Stockholm med stöd av MKB Fastighets AB. Vi ser fram emot att stötta och hjälpa till i alla steg på vägen!, säger Linda Molin, vd och partner Aspekta AB.

I sommar kommer 20 unga talanger delta i ett utbildningsprogram, som fokuserar på att ge inblick i de karriärvägar inom företagsvärlden som högre utbildning banar väg för. Innehållet sträcker sig från globala utmaningar till affärsfilosofi och kreativt skrivande, med syftet att utrusta deltagarna för framtida ledarskapsroller.

Läs mer om initiativet här.

Bild – Projektgruppen som ska leda Summer Camp: Pedrie Osman, student, Melody Blesserman, student, Hussein Al Musawy, student och Linda Åberg, projektledare på F1RST. Saknas på bild: Rasan Taha, student.

Vill du veta mer? Varmt välkommen att kontakta oss:

Linda Molin

Linda Molin

VD och Partner

Thomas Pålsson

Thomas Pålsson

Konsult & partner