Aspekta rekryterar och stärker inom ledarskaps- och förändringskommunikation

Aspekta rekryterar och stärker inom ledarskaps- och förändringskommunikation

19 april 2023 | Okategoriserad

PR-byrån Aspekta i Malmö välkomnar Emil Eriksson som konsult på firman. Emil kommer närmast från IKEA där han de senaste fem åren har haft olika chefspositioner samt ansvarat för ett antal stora organisationer i förändring. Emil har även varit presstalesperson för IKEA Sverige.

– Vi är mycket glada över att kunna välkomna Emil till oss på Aspekta. Med en solid bakgrund inom PR och strategisk kommunikation kommer Emil tillföra Aspekta stor erfarenhet och kompetens. Hans kommunikationsbakgrund i kombination med hans erfarenhet från olika ledarroller och förändringsprocesser är relevant för våra kunder, säger Linda Molin, VD på Aspekta.

– Aspekta är en naturlig partner för verksamheter med komplexa kommunikationsutmaningar och ett företag jag följt i många år. Utöver traditionellt PR-arbete med medierelationer och att hantera och förebygga kriser, ser jag fram emot att hjälpa organisationer och chefer med sin förändringskommunikation i en värld där mycket kommer bli annorlunda de kommande åren, säger Emil Eriksson, konsult på Aspekta. 

 

Om Emil Eriksson

Emil Eriksson har tidigare varit presstalesperson för IKEA i Sverige, varit VD på studentkonsultbolaget Lunicore och jobbat i riksdagen. De senaste fem åren kommer han från olika chefspositioner inom IKEA, där förändringskommunikation varit en stor del av arbetet. Emil har varit engagerad i samhällsfrågor i 20 år och med det olika uppdrag inom Moderaterna i Malmö och nationellt.