Aspekta ny partner till Ekonomihögskolan vid Lunds Universitet

Aspekta ny partner till Ekonomihögskolan vid Lunds Universitet

2 april 2019 | Aspekta

PR- och kommunikationsföretaget Aspekta har slutit avtal om att ingå i partnerprogrammet vid Ekonomihögskolan, Lunds universitet. Aspekta ingår därmed i Ekonomihögskolans breda partnernätverk och kommer bland annat bidra i utvecklingen av ett nystartat hållbarhetsprojekt som skolan driver.

Målet för Ekonomihögskolans partnerprogram är att stärka banden mellan Ekonomi-högskolan och näringslivet, bland annat genom ett etablerat partnernätverk av företag och organisationer. Som partner kommer Aspekta delta aktivt i nätverket för att stärka banden till Ekonomihögskolan och samtidigt knyta relationer till studenter och andra partnerföretag.

– Vi är mycket glada över att välkomna Aspekta som partnerföretag till Ekonomihögskolan och ser fram emot de många möjligheter som samarbetet kan ge. Aspektas erfarenhet från hållbarhetskommunikation adderar kompetens och styrka till vårt nätverk, säger Cecilia Arkestad, VD för Ekonomihögskolans partnerprogram.

Som partner erbjuds företag direkt tillgång till ett värdefullt nätverk av kontakter och profileringsmöjligheter mot bland annat Ekonomihögskolans studenter, via exempelvis gästföreläsningar, internships och projektsamarbeten. Fokus ligger på att uppmuntra olika samarbetsformer mellan näringslivet och akademin.

– Genom att bli partner till Ekonomihögskolan får vi tillgång till en ny och spännande värld. Vårt medlemskap i nätverket ligger helt i linje med vårt eget hållbarhetsarbete och inte minst FN:s globala utvecklingsmål 17 kring partnerskap, som är integrerad i vår verksamhet. Som partner får vi dels möjlighet att möta andra företag och organisationer, men framför allt en förstärkt möjlighet att knyta relationer till Ekonomihögskolans studenter, säger Linda Molin, partner och vice VD på Aspekta.