Aspekta blir svensk representant för globala PR-nätverket PRGN

Aspekta blir svensk representant för globala PR-nätverket PRGN

12 mars 2024 | Aspekta

Aspekta, konsulter i PR och strategisk kommunikation, har valts in som representant för den svenska marknaden i det globala PR-nätverket PRGN. Nätverket består av ett 50-tal partnerägda konsultföretag med verksamhet över hela världen.

– PRGN passar perfekt för Aspekta. Som medlem får vi tillgång till en global plattform som ger oss ännu bättre möjligheter att betjäna kunder som behöver stöd på andra marknader. Det är dessutom ett roligt sätt att bidra till firandet av Aspektas 30-årsjubileum under 2024, säger Linda Molin, vd på Aspekta.

PRGN (Public Relations Global Network) är ett globalt nätverk av partnerägda PR-konsultföretag, där varje medlem representerar sitt land. Kunder över hela världen anlitar medlemmarna för att få del av senior PR-kompetens, djup kunskap och expertråd samt starka nätverk på femtiotalet lokala marknader.

– Medlemskapet i PRGN kommer bidra till att utveckla Aspektas ledning och medarbetare genom kunskapsutbytet som sker inom nätverket. I det kommer vi kunna bidra med erfarenhet från våra 30 år i branschen. I synnerhet inom hållbarhetskommunikation, ett område där vi ligger långt framme globalt, säger Linda Molin.

Martin Lucander, partner på Aspekta, koordinerar Aspektas internationella samarbete.

För ytterligare information, var god kontakta Linda Molin, vd Aspekta AB, på 0709-94 75 11.

Mer information om PRGN finns på https://prgn.com

 

Vill du veta mer? Varmt välkommen att kontakta oss:

Linda Molin

Linda Molin

VD och Partner

Martin Lucander

Martin Lucander

Konsult och partner