Är du vår nästa stjärna?

Är du vår nästa stjärna?

27 april 2022 | Aspekta

Aspekta söker juniorkonsult

 

Vi söker dig som nyligen avslutat dina akademiska studier och som vill ge dig ut i arbetslivet och ta dig an rollen som juniorkonsult på en växande PR-byrå. Du bör vara en nyfiken och kreativ person som gärna arbetar i team, och som formulerar dig träffsäkert såväl verbalt som skriftligen. Gillar du kommunikativa utmaningar är vi säkra på att du kommer trivas hos oss. Vi ser gärna att du har en utbildning med inriktning på exempelvis kommunikation, statsvetenskap eller ekonomi. 

Vi erbjuder en varierande och social arbetsmiljö som utmanar och ger dig möjligheter att utvecklas. Aspekta är en arbetsplats där vi gemensamt löser kunders komplexa utmaningar och skapar kommunikation som påverkar, engagerar och berör. Det som förenar oss är vårt starka engagemang för våra kunder och att vi aldrig slutar vara nyfikna på vår omvärld. Du kommer att få arbeta strategiskt och operativt med spännande kommunikationsuppdrag inom många olika branscher men även bidra till att skapa nya affärer. Tjänsten som juniorkonsult är till att börja med en provanställning och du kommer utgå från vårt moderna och rymliga kontor i centrala Malmö. 

Om oss
Aspekta är en byrå inom strategisk kommunikation med starkt fotfäste i södra Sverige. Sedan över 25 år hjälper vi verksamheter att kommunicera med sin omvärld i syfte att bygga relationer som ger bestående framgång. Vi arbetar med strategisk kommunikation som stärker en verksamhets varumärke, ger rättvisande värde på finansiella marknader, stärker motivationen hos medarbetare, mildrar effekterna av kriser samt påverkar beslut och formar opinioner. Vi erbjuder en arbetsplats med stort ansvar, snabbt tempo, utvecklande uppdrag och sist men inte minst – trevliga kollegor!

Är du intresserad av att arbeta tillsammans med oss på Aspekta? Skicka din ansökan tillsammans med CV och eventuella frågor till jobba@aspekta.se senast den 27 maj.

Vi visar vägen till framgångsrik kommunikation!