Välkommen till Aspekta, Fanny Nilsson, byråns nya praktikant

Välkommen till Aspekta, Fanny Nilsson, byråns nya praktikant

28 september 2021 | Okategoriserad

Vem är Fanny Nilsson?
Jag heter Fanny och pluggar strategisk kommunikation och digitala medier på Lunds universitet, campus Helsingborg. Jag är projektledare för Samhällsvetarkårens kommunikationskommitté och har tidigare arbetat extra som studentmedarbetare inom kommunikation på Lunds kommun.

Vad är dina uppgifter på Aspekta?
Mina uppgifter är väldigt varierade och jag är involverad i flera olika projekt tillsammans med olika konsulter. Exempelvis gör jag både omvärldsspaningar och olika varianter av research, men skriver även pressmeddelanden och bearbetar media. Jag arbetar dessutom med Aspektas egna digitala kanaler.

Vad fick dig att välja Aspekta? 
Aspekta är en PR- och kommunikationsbyrå med utgångspunkt i strategisk kommunikation och har därmed en nära koppling till min utbildning. Jag har varit nyfiken på hur det är att arbeta på en byrå och som konsult, då jag är intresserad av att göra det efter min examen. Därför kändes det perfekt att testa på det under min praktikperiod. Utöver det hade jag hört väldigt mycket positivt om Aspekta av tidigare praktikanter och jag fick ett väldigt positivt intryck av byrån, dess medarbetare och företagskultur. Både intresset att arbeta som konsult på en byrå och det positiva intrycket av Aspekta har hitintills bekräftats och jag är väldigt nöjd med mitt val av Aspekta som praktikplats.

Relaterade inlägg

Förbered era sociala medier inför Black Friday

Förbered era sociala medier inför Black Friday

I november inträffar en av de största shoppingdagarna under året - Black Friday. Detta är en dag som bidrar med många möjligheter för företag – men hur agerar kunderna om något går fel? Att samhället har blivit alltmer digitaliserat de senaste åren har bland annat...

læs mere