Välkommen till Mötesplats Aspekta! 

Lunchseminarium: Årets trender inom hållbarhetsredovisning

Välkommen på lunch hos Aspekta för att ta del av trender inom årets hållbarhetsredovisningar och lyssna på ett samtal om effekterna av ökade rapporteringskrav på bolag och organisationer.

Under flera års tid har Aspekta gjort en årlig kartläggning över de största börsbolagens hållbarhetsredovisningar. I vår genomgång undersöker vi hur pass väl bolagen lyckas kommunicera sina visioner, målsättningar, strategier och resultat och hur detta bidrar till att skapa förtroende bland alltmer insatta intressenter. I dagens kravfyllda verklighet – kan man kombinera rapportering med kommunikation? Och vilka effekter får ökade krav på hållbarhetsrapporteringen och de rapporterande bolagen?

Onsdagen den 21 september bjuder Aspekta in till en lunch där vi delar med oss av årets trender inom hållbarhetsrapportering med en efterföljande diskussion om hållbarhetsrapporteringens roll idag och imorgon. Medverkar från Aspekta gör:

 • Martin Lucander, Partner och specialist inom hållbarhetskommunikation
 • Sara Lindblad, konsult inom hållbarhetskommunikation
 • Sara Thorngren, konsult inom hållbarhetskommunikation

  21 september 11.30-13.00 | Aspekta, Lokgatan 8

  Vi inleder med lunch där årets trender inom hållbarhetsrapportering presenteras. Därefter hålls en öppen diskussion med efterföljande mingel.

  Det finns ett begränsat antal platser och vi kommer bekräfta din plats efter anmälan. Inbjudan är personlig.

  Om du inte har möjlighet att delta på plats kommer vi även att presentera årets trender i ett webinarium den 26 september kl 13.00.

  Varmt välkommen!
  Aspekta