Aspekta söker praktikant till våren 2024

Aspekta söker praktikant till våren 2024

14 november 2023 | Aspekta

Letar du efter en spännande och lärorik praktik under vårterminen 2024? Vi söker dig som är nyfiken, samhällsengagerad och som vill arbeta med PR och strategisk kommunikation.

Aspekta hjälper uppdragsgivare att kommunicera effektivt och framgångsrikt. Verksamheter vänder sig till oss när de är i behov av att kommunicera och bygga relationer med ägare, medarbetare, kunder och samhället. Vi arbetar med rådgivning och aktiviteter inom finansiell kommunikation, hållbarhetskommunikation samt medierelationer och företagskommunikation i samband med exempelvis förändringar, varumärkespositionering eller kriser.

Eftersom vi är väldigt nyfikna av oss så vill vi alltid ta del av nya idéer och perspektiv. Det hoppas vi att du som praktikant kan tillföra. Vi tror att du, för att trivas i rollen, gillar att arbeta i högt tempo, tycker om struktur och ordning, är noggrann, bra på att skriva och har vana att hantera sociala medier.

Är du nyfiken på branschen och vill lära dig mer om vad arbetet som PR- och kommunikationskonsult innebär? Skicka ditt CV och personligt brev till jobba@aspekta.se.